Äntligen!

Äntligen sportlov :P. Men tyvärr hinner jag nog inte att njuta så mycket av lovet, har så mycket att göra, plugga vill säga :S.

Lussan har sovit över här i några nätter nu :). Hon har så svårt att sova om nätterna och speciellt när hon är själv :/. Men jag tycker iaf att det är kul att hon är här.

Den senaste tiden har jag kännt mig så deprimerad. Jag vet inte varför. Bara jag inte går in i väggen igen, nu när skolan snart är slut och allt. Får hoppas att det går över nu på sportlovet, att jag har en chans att vila upp mig. Men, men, det blir nog bra snart förhoppningsvis :).

Har inte så mycket mer att säga. Den senaste tiden har mest kretsat kring min apu och studier :S.

Bye, bye


Hej!

Idag var det måndag då. Är ledig idag och i morgon från apu:n :). Nu jobbar jag bara onsdag och torsdag, sen är jag färdig med apu:n, och då börjar sportlovet :P. Men det blir en hel del pluggande på lovet :/.
Har mått ganska risigt nu i ett par dagar. Har haft huvudvärk och mått allmänt dåligt :/, inget kul om man säger så.
Igår var det alla hjärtans dag och på morgonen när jag vaknade skulle jag gå ner och ta mig ett bloss och då låg det ett alla hjärtans dag kort, en chokladask, en påse med hjärtan i som man skulle lägga i badet så skulle det bli en himla massa bubblor och sen ett mobilsmycke på bänken i köket. Romantiskt eller :P.

Orkar inte skriva mer nu

Ha det :P


Jaha!

Jahopp! Nu är jag tillbaka till bloggen efter några dagar. Visserligen har jag inte så mycket att säga för jag har jobbat väldigt mycket nu så jag har knappt haft någon fritid :S.
Jag har försökt att hjälpa min vän Lussan nu i ett par dagar med. Hon har varit väldigt depremerad på grund av vissa omständigheter. Jag blir lite orolig över henne när hon är nere för hon har så svårt att både äta och sova då, och det funkar inte när hon har både jobb och praktik att tänka på.

Jag hoppas att hennes problem löser sig och att personen det handlar om tar sitt förnuft till fånga och börjar förstå att Lussan verkligen bryr sig om honom.
Jag bryr mig om henne och vill inte se henne så nere. Önskar att jag kunde göra nåt för henne :S.

Lussan är världens goaste, underbaraste tjej och om "Han" inte kan förstå det så är han inte värd henne.

Ha det så länge :/


Usch!

Idag mår jag inget vidare. Tror att jag börjar bli sjuk. Har kännt att jag haft ont i halsen i ett par dagar, men i morse var jag helt tjock i halsen och täppt i näsan så jag knappt kunde få luft :S. Men nu börjar det kännas lite bättre iaf, men jag blir helt matt i kroppen för minsta lilla som jag anstränger mig :S.
Ska snart iväg och hjälpa morfar med ett par ärenden också vilket inte känns så uppmuntrade eftersom jag inte är kry.

Nu orkar jag inte skriva mer :S.

Ha det

Jaha!

Idag har jag med familj varit i Västervik hos ögonläkaren med Linus och jag själv har varit hos tandläkaren där.
Det gick bra med Linus hos ögonläkaren. Han går ju på kontroll en gång i halvåret på grund av att han skelar med ögonen i mellanåt. Han hade jättebra syn på ena ögat, men på det andra hade han bara 0,75. Men han behöver inte glasögon iaf :). Men han kommer nog få det lite längre fram trodde läkaren. Vad jag fattar det som så har synen blivit sämre sen förra gången vi var på kontroll för läkaren sa ingenting om glasögon förra gången och vi fick heller inte se något resultat på synen.
Hos tandläkaren gick det också bra. Jag är inte lika nervös inför besöken längre och idag behövde jag inte lika mycket lustgas heller som jag brukar ha och dem lyckades faktiskt laga 2 tänder denna gången :P.
Så vi har varit hemifrån hela dagen idag, men det var lite drygt att behöva vänta på att få gå till tandläkaren efter Linus var färdig. Men, men, nu är vi hemma igen iaf :).


Tjao!

Idag var min andra dag på min apu :).
Jag trivs jättebra, men det är långa dagar. Min handledare verkar också vara bra efter dessa två dagar iaf.
I morgon var jag tvungen att ta ledigt för jag ska till Västervik med Linus, han ska kolla ögonen, och sen ska jag också till tandläkaren på sjukhuset med. Det var tur att jag kunde passa in det på samma dag :). Annars har det inte hänt speciellt mycket. Jobbar ju ganska mycket nu :).

Hej så länge


RSS 2.0