Jaha!

Jaha! Nu är det snart läggdags. Börjar ju min APU i morgon, fast iof börjar jag inte så tidigt :P. men jobbar desto längre i stället. Undrar hur det ska gå för Ola när han är ensam med barnen hela dagen, med matlagning och så. Det blir väl korv med bröd :P.
Hoppas iaf att det är en bra apu plats jag valt :). Om jag trivs och så kanske jag söker sommarjobb där, vem vet :).

Orkar inte skriva mer nu... Bye


Kalas!

Nu ska jag snart ha kalas för Linus så släkten kommer. Ska snart hämta syrran för hon skulle hjälpa mig med tårtorna :). Skön, för då slipper jag göra allt själv :P.


Ska städa :S

Idag ska jag städa, usch! Släkten kommer i morgon för att fira Linus.
Sen måste jag plugga med :S. Jag ska ha läst färdigt en bok + gjort en bokresension på den tills i morgon :S. Jag har knappt börjat.
Det är väl bäst att jag går och börjar med det nu då.

Bye

Fredagsmys!

Jaha. Fredagskvällen är räddad med godisskålen och en bra film :P. Måste ju slappa lite nu innan jag börjar min APU på måndag :).

Var i Vimmerby igår!

Tjao!

Hade självstudiedag igår och då åkte jag in till Vimmerby en sväng för att köpa en födelsedagspresent till min son Linus som fyllde 5 i tisdags :). Självklart var jag ju tvungen att gå in på Cubus för att kolla om dem hade kvar "mina" byxor som jag kollat på i ett halvår, och det hade dem :), och inte nog med det så hade dem sänkt priset också till halva priset :), och då slog jag till och köpte dem. Jag köpte även varsin jacka till Jim och Linus. Ett par skor hittade jag också efter "bara" ett par års letande :S. Ola "tvingade" även på mig att köpa en klänning som han tyckte att jag skulle ha. Sen var dagen i Vimmerby överstökad :).

Tack och hej :)

nu har zillus baskeluskus en ny blogg

jahopp de va lussan somskriver zillas första blogg ba för jag skapade den åt henne :D

min adress är för den delen http://pieps.blogg.se

ha nu en bra dag och läs zillusens blogg för jämnan......

för alla älskar zilla


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0